Vacatures assemblagemonteur

TeqJob Recruitment alle vacatures assemblagemonteur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de assemblage / montage binnendienst? Bij ons vind je interessante technische vacatures die aansluiten bij jouw ervaring en ambities! Wij werken samen met gerenommeerde machinebouwers en productiebedrijven in Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland, waar je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je carrière.

Wij hebben vacatures openstaan voor startende montagemedewerkers en voor assemblage monteurs die al ruime ervaring hebben. Natuurlijk met passende arbeidsvoorwaarden en die overeenkomen met jouw kennis en ervaring. Wij werven alleen voor vacatures die actueel zijn en updaten deze dagelijks. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Geen probleem! Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact met je op.

Wij gaan samen met jou actief op zoek naar een baan die perfect bij jou past. Bij ons sta jij als sollicitant centraal, en we streven ernaar om jouw carrière doelen te realiseren. Wacht niet langer en grijp deze kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen! Reageer vandaag nog op een van onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in de assemblage / montage binnendienst.

Wat verdient een assemblagemonteur

Het gemiddelde salaris van een assemblage medewerker op MBO-niveau ligt rond de € 2.500 bruto per maand. Als je nog niet heel veel of geen ervaring hebt dan is het startsalaris ongeveer € 2.100 bruto per maand. Heb je 5 jaar ervaring en ontwikkel jij jezelf dan zal het salaris ongeveer € 2.800 bruto per maand zijn.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de sector waar je in werkzaam bent. Verschillen zitten dan in het aantal vrije dagen, ATV dagen, winstuitkering en een pensioenbijdrage. 

Het verschil in salaris tussen een VMBO of een MBO opleiding is niet heel groot, je kan rekening houden bij een startersfunctie op een verschil van tussen de €200 en €300 bruto per maand. Dit is wel afhankelijk van de meerwaarde die je kan bieden en of de richting waarin je gestudeerd hebt goed aansluit bij de openstaande vacature. Neem voor meer informatie contact met mij op: Contact

welk salaris ga jij verdienen

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram